Καλεσμα για συμμετοχη στους διαγωνισμους του 2ου Φεστιβαλ Ειρηνης και Δημοκρατιας στον Ιασμο

Rayna, Ziynet Sali και Γιάννης Πλούταρχος θα ανέβουν στη σκηνή στις 18 Σεπτεμβρίου

Από το γήπεδο του Μεγάλου Αλέξανδρου Ιάσμου ο δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν αποκάλυψε τον «σκελετό» των εκδηλώσεων του στο 2ο Φεστιβάλ Ειρήνης και Δημοκρατίας. Η επιλογή του τόπου καθόλου τυχαία καθώς όπως είπε ο δήμαρχος εκεί θα γίνουν οι συναυλίες του Φεστιβάλ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Απευθύνοντας κάλεσε σε όλους τους Ροδοπίτες και όχι μόνο να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, ο κ. Μουμίν αποκάλυψε πως η Rayna από τη Βουλγαρία, η Ziynet Sali από την Τουρκία και ο Γιάννης Πλούταρχος από την Ελλάδα θα είναι τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στο φεστιβάλ.

Επίσης το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει χορευτικά συγκροτήματα ενώ θα προηγηθεί πάνελ αυτοδιοικητικών με θέμα την ειρήνη, τη δημοκρατία και την τοπική αυτοδιοίκηση, από τις τρεις γειτονικές χώρες,

Ανάβοντας τη δάδα της Δημοκρατίας, υστέρα από τις ομιλίες των επίσημων θα περπατήσουν σε πομπή για την ειρήνη, ενώ με αφορμή το Φεστιβάλ θα λάβουν χώρα διαγωνισμοί φωτογραφίας, ζωγραφικής και ποίησης, με έπαθλο και με θέμα την ειρήνη και τη δημοκρατία.

Στο διάστημα 1-16 Σεπτέμβριου, όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει τα έργα του για όποια ενότητα επιθυμεί, συνοδευόμενα από τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στο [email protected].

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.