Καλεσμα για εγγραφες νηπιων και προνηπιων στο 15ο Πειραματικο Νηπιαγωγειο Κομοτηνης

Για το σχολικό έτος 2023-2024

Ενημερώνονται οι μαθητές, γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στο 15ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, για τα εξής:

  • Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, η λειτουργία των Πειραματικών σχολείων της πόλης μας, με στόχο την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης στην χώρα μας.
  • Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Πειραματικό νηπιαγωγείο, στο οποίο λειτουργεί και απογευματινή προαιρετική ζώνη, έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση ΕΔΩ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή σε Πειραματικό Σχολείο ως τις 27/03/2023 14:00:00.
  • H αίτηση στο Νηπιαγωγείο της σχολικής περιφέρειας βάσει της διεύθυνσης κατοικίας για τα προνήπια, είναι προαπαιτούμενο. Το ίδιο ισχύει και για τα νήπια που ήδη φοιτούν σε άλλα Νηπιαγωγεία, τα οποία έχουν επίσης δικαίωμα ηλεκτρονικής αίτησης για το Πειραματικό Νηπιαγωγείο.
  • Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ιστολόγιο του σχολείου μας https://blogs.sch.gr/15nipkomot/ καθώς και στο τηλέφωνο του Νηπιαγωγείου προκειμένου να διευκρινιστεί οποιοδήποτε ζήτημα.

Το νηπιαγωγείο ενημερώνει επιπλέον ότι:

  • Οι απόφοιτοι του 15ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής εγγράφονται αυτοδίκαια στην Α΄ τάξη του 5ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, εφόσον το επιθυμούν.
  • Τα Πειραματικά και τα Πρότυπα Σχολεία ανά Περιφέρεια Εκπαίδευσης και βαθμίδα καθώς και την μεταξύ τους διασύνδεση μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://depps.minedu.gov.gr/?page_id=10899

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.