Κακη αρχη στο νεο ετος για τα σκυλια της Κομοτηνης

Δύο δυσάρεστα περιστατικά καταγράφει ο Αντώνης Λιάπης με την έλευση της νέας χρονιάς

Δυσάρεστα ξεκίνησε για τα σκυλιά, αδέσποτα ή δεσποζόμενα, και το 2022, σύμφωνα με τον κ. Αντώνη Λιάπη, που με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται εναντίον της ανεξέλεγκτης χρήσης βεγγαλικών, που τρομοκρατούν, τραυματίζουν, ακόμα και οδηγούν στο θάνατο ζώα της πόλης μας.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Η αθλιότητα των βεγγαλικών, από τα οποία τρομοκρατούνται/χάνονται/τραυματίζονται ή και πεθαίνουν τα ζώα της πόλης (σκυλιά, πουλιά και άλλα) συνεχίστηκε και φέτος. Το… πατροπαράδοτο έθιμο, των αναίσθητων, οι οποίοι εντελώς εγωιστικά ή στην καλύτερη περίπτωση από περίλαμπρη ανοησία δεν αντιλαμβάνονται τη ζημιά που προκαλούν. Και βέβαια ο Νόμος τα απαγορεύει!

ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022!

Στη φωτό το πρώτο θύμα του 2022. Ένα κακόμοιρο αδέσποτο, κείτεται νεκρό στην άκρη του δρόμου χτυπημένο από οδηγό ή αλλιώς δίποδο κτήνος, λίγο μετά την … υποδοχή του νέου έτους.  Στο δρόμο καρμανιόλα μεταξύ συνοικισμού Ηφαίστου και Πανεπιστημιούπολης.

Στη δεύτερη φωτό, η σκισμένη σίτα από έντρομο σκυλάκι. Φοβισμένο από τα βεγγαλικά προσπαθούσε να μπεί από το παράθυρο μέσα στο σπίτι, για να βρει καταφύγιο. Ο κηδεμόνας του σκύλου δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων, δραστών, αλλά και των αρχών οι οποίες ανέχονται το φαινόμενο και δεν εφαρμόζουν το νόμο»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.