Και το ονομα αυτου Γιωργος

Την ημέρα των εκλογών, ήτοι την 20η του Σεπτέμβρη, επέλεξε ο εικονιζόμενος πανέμορφος και στιλάτος κύριος για τη βάφτισή του.
 
Ο Γιώργος Αραμπατζής πλέον λοιπόν, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού βούτηξε στην κολυμπήθρα  του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας των Αγίων Θεοδώρων, δίνοντας έτσι τη δική του «ψήφο εμπιστοσύνης» στην νονά του Ανθή Μανίτσα.
 
Σε ένα πολύ όμορφο μυστήριο, με συγγενείς και φίλους της οικογένειας που έδωσαν το «παρών» για να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, με τους γονείς του, Χρήστο Αραμπατζή και Ειρήνη Παιδαράκη, αλλά και τους πανευτυχείς παππούδες του Γιώργο και Αγγελική Αραμπατζή, Ηλία και  Έλσα Παιδαράκη στο πλευρό του ο Γιώργος βούτηξε στην κολυμπήθρα δίχως καμία διαμαρτυρία.
 
Χαρακτηριστικό του όλου μυστηρίου, η καλαισθησία που μας εντυπωσίασε, τόσο σε ό,τι αφορά τα βαφτιστικά ρούχα του Γιώργου από το κατάστημα “Arte Maxima”, με τα κόκκινα αξεσουάρ, ειδικά το παπιγιόν, να κλέβουν την παράσταση, αλλά και στο σύνολο του στολισμού, όπου κυριαρχούσε το μπλε με λευκό πουά και κίτρινο με λευκό πουά, δια χειρός «Της Αθηνάς» και οι ωραίες και πολύχρωμες γεύσεις από το κατάστημα «Το μεράκι».
 
Στην καρδιά μας όμως έμεινε και το υπέροχο και συνεχές χαμόγελο του μικρού Γιώργου, ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει πλήρως το όλο μυστήριο.
 
Χρήστο και Ειρήνη να σας ζήσει…
 
Ανθή πάντα άξια…
 
Γιώργο να ζήσεις και να είσαι πάντα χαμογελαστός! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.