Και το ονομα αυτης Χρυσουλα

Η Κυριακή της γιορτής της Παναγίας της Φανερωμένης είχε ένα μεγάλο μεγάλο δώρο για την πιο όμορφη μπέμπα του καλοκαιριού, τη δεύτερη κόρη της συγγραφέα Άσης Κιούρα και του Σταμάτη Κάρρου.
 
Ποιο ήταν αυτό; Ένα ολόκληρο βαφτιστικό όνομα, που έβαλε τέλος στην τυραννία της αοριστίας που κουβαλάει μαζί του το γενικό ουσιαστικό μπέμπα…
 
Η πανέμορφη μικρή –κατά μάνα κατά κύρη λένε- έλαβε το όνομα της γιαγιάς της Χρυσούλας, της μαμάς του πατέρα της Σταμάτη, στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κοσμίου, σ’ ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο περιβάλλον που έφερε την υπογραφή της οικοδέσποινας του Eponymo Kid Στέλλας Μάντσιου.
 
Αύλειος χώρος και γωνιές είχαν έξοχα διακοσμηθεί με λευκά τούλια και ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό κοραλλοκόκκινο χρώμα να διασπά εξαίσια τη λευκή μονοχρωμία.
 
Μια βάφτιση μοναδική σε τρυφερότητα κι αγάπη, με τους νονούς Μαρία Κρόκου και Στέφανο Κόγκο, συνοδευόμενους από τις κόρες τους, Ζωή και Ιωάννα, να είναι πανευτυχείς στα νέα τους καθήκοντα ως πνευματικών γονιών…
 
Τα ωραιότερα και τα καλύτερα από τη βάφτιση της όμορφης Χρυσούλας, τα διηγούνται με περιεκτικότερο τρόπο όμως οι πολλαπλά ομιλούσες φωτογραφίες του ταλαντούχου φωτογράφου Βαγγέλη Σερετίδη…..

Να σας ζήσει και με το όνομα Άση, Σταμάτη, Αναστασία, η όμορφη Χρυσούλα!!! 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.