Και το 2024 πολυσυχναστη η παραλια Κρυονεριου

Σε αγαστή συνεργασία με τις νέες διοικήσεις σε Δήμο και Περιφέρεια προσβλέπει ο Σύλλογος Οικισμού Κρυονερίου

Σε μια αγαστή συνεργασία με τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές σε Δήμο και Περιφέρεια προσβλέπει ο Σύλλογος Οικισμού Κρυονερίου, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή του συγχαίρει τον κ. Ιωάννου και τον κ. Τοψίδη για την εκλογή τους. «Προσβλέπουμε  σε μία ουσιαστική, ειλικρινή  και αποτελεσματική συνεργασία για τη δυναμική διεκδίκηση όλων όσων αξίζουν και πρέπει να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό στο παραλιακό μέτωπο» σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Σύλλογος, ενώ μοιράζεται και δύο εξελίξεις σε αυτή την κατεύθυνση. Η πρώτη είναι πως και για το 2024 η παραλία Κρυονερίου χαρακτηρίστηκε πολυσύχναστη και η δεύτερη πως η Αποκεντρωμένη ενέκρινε την απόφαση για ονοματοδοσία ανωνύμων οδών του οικισμού Κρυονερίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου:

«Ως Δ.Σ του Συλλόγου Οικισμού Κρυονερίου Ροδόπης εκφράζουμε τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια μας στο κύριο Απόστολο Ιωάννου για την εκλογή του στην θέση του Δημάρχου στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών και του ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση  των νέων καθηκόντων του. Εκφράζουμε επίσης την πίστη και την ελπίδα ότι θα έχει μια επιτυχημένη, παραγωγική και εποικοδομητική  θητεία με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια του ζητούμε να γίνει αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας που κάνουμε εδώ και τρία χρόνια για την ανάπτυξη, την ανάδειξη και την τουριστική προβολή της περιοχής μας. Προσβλέπουμε  σε μία ουσιαστική, ειλικρινή  και αποτελεσματική συνεργασία για τη δυναμική διεκδίκηση όλων όσων αξίζουν και πρέπει να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό στο παραλιακό μέτωπο της  Δημοτικής Ενότητας Μαρωνείας, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου και φυσικά των πολιτών. Όπως καλά γνωρίζει άλλωστε έχουμε καταθέσει μια πολύπλευρη ατζέντα ολοκληρωμένων προτάσεων. 

Επίσης συγχαίρουμε τους εκλεγμένους Περιφερειακούς συμβούλους της περιοχής μας αλλά και το νέο Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης κύριο Τοψίδη και προσβλέπουμε σε μία αγαστή συνεργασία, καθώς η συνεισφορά της Περιφέρειας κρίνεται απαραίτητη, όσον αφορά τόσο την τουριστική προβολή όσο και τις υποδομές του παραλιακού μετώπου.

Επί της ευκαιρίας αυτής της επιστολής θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας  για δύο θετικές εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα αυτές τις μέρες, οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε δικαιωμένοι για την επιμονή μας .

1. Όπως ενημερωθήκαμε εγγράφως από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης προ ημερών η παραλία Κρυονερίου κρίθηκε πολυσύχναστη και για το ερχόμενο έτος 2024. Αυτό σημαίνει πως την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο η νέα εκλεγμένη δημοτική αρχή θα πρέπει να ενσκήψει έγκαιρα και με προγραμματισμό στην υλοποίηση όλων εκείνων των μέτρων που απορρέουν μιας τέτοιας απόφασης.

2.Εγκρίθηκε επιτέλους από την Αρμόδια Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης η ομόφωνη εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε ολοκληρωμένη πρόταση μας για την ονοματοδοσία ανωνύμων οδών του οικισμού Κρυονεριου. Ένα έργο, που για να πάρει τον δρόμο της υλοποίησης, απομένει η εκ νέου εισαγωγή και έγκριση του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρωνείας Σαπών». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.