Και οι 130 ηταν υπεροχοι (+Gallery)

Ημέρα ορκωμοσίας για το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επισφράγισαν το πρωί της Τετάρτης την φοιτητική τους πορεία 130 φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ καθώς έλαβαν τα πτυχία τους. Η τελετή έλαβε χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης το οποίο γέμισε ασφυκτικά από συγγενείς και φίλους
 
Πρωτεύσασα η Ιωάννα Χατζηραφαηλίδου με βαθμό 9,5 ανέγνωσε τον όρκο και στη συνέχεια παρέλαβε πρώτη το πτυχία της από τα χέρια της προέδρου του Τμήματος κ. Ζωής Γαβριηλίδου και του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών  Σπουδών κ. Κωνσταντίνο Χατζόπουλο.
 
Συνοδεία χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών ακολούθησαν οι υπόλοιποι με ορισμένους εκ των μη πτυχιούχων φιλολόγων να επιδίδονται σε ασκήσεις «στιχουργικής» μέσω των πανό που σήκωναν.  
 
Κι αν το επαγγελματικό τοπίο στην Ελλάδα για τους νέους πτυχιούχους δεν προδιαγράφεται με τους καλύτερους των οιωνών η χθεσινή ημέρα σε τίποτα δεν ήταν ικανή να στερήσει το χαμόγελο ευτυχίας από τα χείλη τους.
 
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί και το παραλειπόμενο της τελετής καθώς για τη νέα πτυχιούχο φιλόλογο κ. Ελένη Ψωμά η χαρά ήταν διπλή αφού αμέσως μετά την παραλαβή του πτυχίου της ακολούθησε και πρόταση γάμου από τον εκλεκτό της καρδιά της.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους πτυχιούχους και καλή σταδιοδρομία…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.