Και η ΕΛΜΕ Ροδοπης στις κινητοποιησεις κατα του ασφαλιστικου νομοσχεδιου

Να ενώσει τις δυνάμεις της με το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ροδόπης αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η Κυβέρνηση. Υιοθετώντας σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ η τοπική ΕΛΜΕ ζητά την άμεση απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου και την ανασύνταξη του, μετά από ουσιαστικό διάλογο με όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας.
 
Για την υλοποίηση αυτού του σκοπού το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών του νομού μας συνυπογράφει το ψήφισμα των φορέων της Ροδόπης που καλούν τους βουλευτές του νομού μας, να πιέσουν για την απόσυρση του νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ειδάλλως να το καταψηφίσουν, της συμμετοχή της στο Παν-περιφερειακό συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή, στο πλευρό των υπόλοιπων φορέων όλων των νομών της περιφέρειας και τέλος τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.
 
Παράλληλα στην κατεύθυνση συνέχισης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων θα οργανωθεί από την ΕΛΜΕ σε συνεργασία με το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ροδόπης παραστάσεις διαμαρτυρίας, συμβολικές καταλήψεις στην περιφέρεια ή όπου αλλού κριθεί προσφορότερο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.