Και φετος το Πασχα «Ενα παιδι περιμενει εσενα…για να κανει Ανασταση»

Ξεκίνησε για όγδοη χρονιά η δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και ζητά τη συνδρομή όλων μας

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Κατά την περίοδο 22 Μαρτίου – 16 Απριλίου θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στην Κομοτηνή και τις Σάπες.

Η δράση υλοποιείται για  όγδοη χρονιά. Όλα αυτά τα χρόνια 1150 πασχαλινά πακέτα έχουν διανεμηθεί στα παιδιά, με την ενεργό συμμετοχή εκατοντάδων συνανθρώπων μας, θεσμών από την τοπική κοινωνία, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00 ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο  τηλέφωνο  25310 82788.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.