Και επισημως εγενετο Γενικο Εσπερινο Λυκειο

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της ίδρυσης – Θα λειτουργήσει από την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά

Το τελευταίο απαραίτητο από πλευράς κεντρικής διοίκησης βήμα για την ίδρυση του Εσπερινού Γενικού Λυκείου της Κομοτηνής έγινε χθες, Παρασκευή, καθώς και σε συνέχεια των ανακοινώσεων από πλευράς υφυπουργού παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη από την Κομοτηνή, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της ίδρυσής του και η λειτουργία του την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.
 
Την δημοσίευση του ΦΕΚ ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Παναγιώτης Κεραμάρης ο οποίος υπογράμμισε πως πρόκειται για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος προς το Υπουργείο Παιδείας.
 
«Η ίδρυση του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της διά βίου εκπαίδευσης, αποτελεί έμπρακτη υποστήριξη της πολιτείας προς στους πολίτες της περιοχής μας που δεν ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, με την ευχή «η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το καινούργιο αυτό σχολείο και η προσέλευση των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας θα δικαιώσει τη μακρόχρονη αυτή προσπάθεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.