Ηθικη επιβραβευση απο το Δημο Κομοτηνης προς την αθλητρια παλης Νικολετα Μπαρμπα

Για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης

Την γνώριμη νεαρή αθλήτρια για τις πολλαπλές διακρίσεις της Νικολέτα Μπάρμπα βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, πριν την έναρξη της συνεδρίασής του για το χάλκινο μετάλλιο που απέσπασε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης.

Το βραβείο επέδωσε στην αθλήτρια  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, που εξήρε την προσπάθεια του αθλητή, κάτι που έκαναν και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης και δημοτικοί σύμβουλοι, τονίζοντας την ανάγκη να μπορέσει το άθλημα να αναπτυχθεί στην περιοχή μας. Ενώ η Νικολέτα Μπάρμπα ευχαρίστησε τον Δήμο Κομοτηνής που αναγνωρίζει την προσπάθεια της.

Στόχος το ολυμπιακό μετάλλιο

Η νεαρή κομοτηναία τον περασμένο Ιούνιο κατάφερε να  κατακτήσει  το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης  Under 20 που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία. Ενώ ο  μεγάλος στόχος της νεαρής αθλήτριας είναι το ολυμπιακό μετάλλιο.

Η Νικολέτα Μπάρμπα, όπως ανέφερε, ασχολείται με το άθλημα της πάλης από την ηλικία των 4 ετών κλείνοντας έτσι 13 χρόνια προπόνησης και άθλησης στον χώρο της πάλης με τον οποίο ήρθε σε επαφή από τόσο μικρή ηλικία λόγω και της ιδιότητας του γυμναστή που κατέχει ο πατέρας της, ο οποίος έχει αναλάβει και την καθημερινή της προπόνηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.