«Ηθικα ικανοποιημενος» αποχωρει απο την Αντιδημαρχια ο Γιωργος Ζηλουδης

Παραμένει «στα πολιτικά και δημοτικά δρώμενα»

Την αποχώρηση του από τη θέση του Αντιδημάρχου Υποδομών και Περιβάλλοντος του Δήμου Κομοτηνής, ύστερα από τον ορισμό του ως Ειδικό Στέλεχος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στις μονάδες της ΔΕΗ που εδρεύουν στην Μακεδονία και τη Θράκη, ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη το πρωί, ο κ. Γιώργος Ζηλούδης. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πάντως ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη που αφορά στην επαγγελματική του κατάσταση και την αποχώρησή του από την Αντιδημαρχία, παραμένει «στα πολιτικά και δημοτικά δρώμενα», διατηρώντας τη θέση του δημοτικού συμβούλου, στο πλευρό του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη. 

Γιώργος Ζηλούδης «Φεύγω με την ηθική ικανοποίηση ότι αυτά που εισέπραξα ήταν τα περισσότερα θετικά»

Συνοψίζοντας τα πεπραγμένα της τριετούς θητείας του στην Αντιδημαρχία, ο κ. Ζηλούδης ανέφερε ότι σε αγαστή συνεργασία με τις διευθύνσεις και το προσωπικό των υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και των τεχνικών υπηρεσιών, «προσπαθήσαμε για το καλύτερο της πόλης και του Δήμου μας», σε μια συγκυρία δύσκολη, «λόγω της έλλειψης προσωπικού».
 
«Φεύγω με την ηθική ικανοποίηση ότι αυτά που εισέπραξα ήταν τα περισσότερα θετικά» σχολίασε, αποτιμώντας την πορεία των τριών τελευταίων χρόνων στη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Υποδομών.
 
Ο κ. Ζηλούδης, παρέπεμψε στο Δήμαρχο Κομοτηνής όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία της Αντιδημαρχίας, προτρέποντας ωστόσο το διάδοχο του να προσαρμοστεί με την κατάσταση που διαμορφώνει η υποστελέχωση των υπηρεσιών. «Τεχνική υπηρεσία με 5 ηλεκτρολόγους, 3 σιδεράδες και κανένα μαραγκό δεν νοείται άρα πρέπει να προσαρμοστεί με τα δεδομένα που υπάρχουν εδώ» επισήμανε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «θα είμαι δίπλα του όποιος και να είναι».
 
Δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κ. Πετρίδη για την τιμητική θέση που του εμπιστεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία» τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας και τεχνικών υπηρεσιών και τους επικεφαλής τους κ. Μαργαρίτη Συνάδο, κ. Δέσποινα Πάσσου όπως και τους Προϊσταμένους κ. Νίκο Στεργιάδη, κ .Στέλλα Καΐκα και κ. Λευτέρη Ανέστη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.