Ηρθαν παλι κοντα οι δικηγοροι της Ροδοπης

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

Την ευκαιρία να έρθουν κοντά ξανά, μετά από τους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού, είχαν οι δικηγόροι της Ροδόπης, κατά την κοπή πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου.

Τα μέλη του συλλόγου γέμισαν το καφέ Theatro, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του, ανταλλάσσοντας ευχές, απόψεις, αλλά και συζητώντας για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των δικαστών, με το Εφετείο μάλιστα να κερδίζει το φλουρί της πίτας.

Παράλληλα τιμήθηκε και η κ. Κατερίνα Γρηγοροπούλου, από τη γραμματεία του Συλλόγου, που μετά από πολλά χρόνια αποχωρεί, λόγω συνταξιοδότησης, με τα μέλη του ΔΣ αλλά και όλους τους δικηγόρους που βρέθηκαν στο χώρο να την αποχαιρετούν με συγκίνηση.

Ενισχύει την εξωστρέφειά του ο Σύλλογος

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Ερελιάδης, αποφάσισαν να έρθουν σε μια κανονικότητα, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο συγκεκριμένο χώρο, θέλοντας να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

«Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια πως είχαμε απομακρυνθεί, και μπορέσαμε να έρθουμε πιο κοντά σαν συνάδερφοι, πέρα από τις δουλειές και την καθημερινότητα μας και να περάσουμε ωραία» παραδέχθηκε ο ίδιος χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει πως πλέον και η δικαστική λειτουργία έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, με τις δίκες να γίνονται κανονικά. Αυτό βέβαια όπως έσπευσε να σημειώσει έχει ως αποτέλεσμα και τα προβλήματα που υπήρχαν, και δεν φαίνονταν, λόγω της πανδημίας, να βγαίνουν και αυτά στην επιφάνεια, από την υποστελέχωση των δικαστηρίων μέχρι και θέματα διαδικασιών.

Ο Σύλλογος προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα προβλήματα των μελών του, και επιχειρεί να δείξει μια εξωστρέφεια προς την κοινωνία και προγραμματίζουν και δράσεις όλο το επόμενο διάστημα, κατέληξε ο κ. Ερελιάδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.