Ιωαννα Παπαβασιλειου, επιτυχουσα στην Ιατρικη Θεσσαλονικης «Ηθελα να περασω ιατρικη γιατι μου αρεσει ως επιστημη αλλα και γιατι μου αρεσει να βοηθαω τους ανθρωπους»

Φροντιστήριο «Πολυδύναμο»

ΠτΘ: Ποια ήταν τα κριτήριά σου για να επιλέξεις τη συγκεκριμένη σχολή στη Θεσσαλονίκη;
Ι.Π.:
Πρωτίστως, ήθελα να περάσω ιατρική γιατί μου αρέσει ως επιστήμη αλλά και γιατί μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Ήταν η πρώτη μου επιλογή η Ιατρική Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι και ο αδερφός μου στη Θεσσαλονίκη και αυτό ήταν σημαντικό, γιατί όπως είναι η οικονομική κατάσταση τώρα θα ήταν δύσκολο να νοικιάζουμε και δεύτερο σπίτι.
 
ΠτΘ: Ποιο ήταν το κλίμα που επικρατούσε όταν ανακοινώθηκαν οι βάσεις; Είδες τους φίλους σου να είναι ευχαριστημένοι;
Ι.Π.:
Για μένα ήταν κάπως αναμενόμενο το αποτέλεσμα δηλαδή ήξερα ότι θα περάσω είτε Θεσσαλονίκη είτε Αλεξανδρούπολη, που επίσης δεν με πείραζε να πάω αλλά χάρηκα που πέρασα τελικά Θεσσαλονίκη. Το κλίμα γενικά ήταν χαρούμενο γιατί και οι περισσότεροι από τους φίλους μου πέρασαν στις πρώτες τους επιλογές. Δύο φίλες μου πέρασαν και αυτές Θεσσαλονίκη οπότε θα έχω παρέες, όμως θα κάνω σίγουρα και καινούριες. 

«Οι νέοι υποψήφιοι να προσπαθήσουν όσο μπορούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, για αυτά που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους»

ΠτΘ: Θα ήθελες να συμβουλεύσεις κάτι τα παιδιά που ξεκινάν τώρα την πορεία τους προς τις πανελλαδικές;
Ι.Π.:
Ναι, θα ήθελα να τους πω ότι χρειάζεται προσπάθεια. Να προσπαθήσουν, λοιπόν, όσο μπορούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, για αυτά που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Επίσης, πρέπει να κάνουν υπομονή γιατί είναι δύσκολη χρονιά αλλά θα περάσει γρήγορα. Άμα βάλουν τα δυνατά τους θα τα καταφέρουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.