Ιωαννα Χατζηαντωνιου: «Ηρθε η ωρα το συμβολαιο τιμης που συνυπογραψαμε να επικαιροποιηθει και να ολοκληρωθει»

Το μήνυμα της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής ενόψει των εκλογών της 28ης Νοεμβρίου

Το δικό της μήνυμα προς τους συναδέλφους της δικηγόρους έστειλε με ανάρτησή της ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφια κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου.

Η κ. Χατζηαντωνίου όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, διεκδικεί την ανανέωση της θητείας της, ενώ την θέση του Προέδρου διεκδικεί και ο κ. Δημήτρης Ερελιάδης.

Να υπενθυμίσουμε πως η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Προέδρου και Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας είναι η Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.

Το μήνυμα της κ. Χατζηαντωνίου έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πριν από 4 χρόνια, διεκδίκησα για πρώτη φορά τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, με σκοπό και στόχο την υλοποίηση μιας σύγχρονης διοίκησης.

Μιας διοίκησης βασισμένης στην συμμετοχή ΟΛΩΝ και το διαρκή έλεγχο από ΟΛΟΥΣ.

Μιας διοίκησης που θα υπηρετεί τις ολοένα και διευρυνόμενες, ποιοτικά και ποσοτικά, ανάγκες των συναδέλφων.

Μιας διοίκησης Αξιόπιστης – Αντικειμενικής – Αποτελεσματικής , αρωγού και συμπαραστάτη της καθημερινότητας του δικηγόρου.

Εσείς με εμπιστευτήκατε και με αναδείξατε Πρόεδρο του Συλλόγου μας και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Όλα αυτά τα χρόνια ΜΑΖΙ πετύχαμε πολλά και θα πετυχαίναμε ακόμα περισσότερα εάν η πανδημία δεν ανέκοπτε την πορεία αυτή. Ήρθε η ώρα το συμβόλαιο τιμής που συνυπογράψαμε να επικαιροποιηθεί και να ολοκληρωθεί. Για ένα Σύλλογο δυναμικό, χωρίς διακρίσεις, με θέσεις και προτάσεις που θα δίνουν πραγματικές λύσεις στα προβλήματα.

Με την εμπειρία, την αποφασιστικότητα, την διεκδικητικότητα και την εργατικότητα που με διακρίνουν, αλλά κυρίως με το βαθύ αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας έναντι των συναδέλφων, αποφάσισα να θέσω εκ ΝΕΟΥ υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας πορεύτηκα θέτοντας ως κορυφαία προτεραιότητα ενός Συλλόγου, το αίσθημα ασφάλειας και αλληλεγγύης στα μέλη του. Κανείς συνάδελφος δε θα πρέπει να αισθάνεται μόνος απέναντι στα προβλήματα άσκησης του λειτουργήματος. Ιδιαίτερα οι νέοι συνάδελφοι, στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, θα πρέπει να αισθάνονται το Σύλλογο αρωγό. Γι’ αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε όλα αυτά που υλοποιήσαμε , κάποια που δεν προλάβαμε και φυσικά να συζητήσουμε πώς θα ετοιμαστούμε καλύτερα για τη δικηγορία του μέλλοντος.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Θα ήταν τιμή μου να συνεχίσω να σας εκπροσωπώ και να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που σχεδιάσαμε.

Για να φτάσουμε το Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης ακόμα πιο ψηλά.

Για να μπορέσει ο συνάδελφος να ασκήσει σωστά τα καθήκοντά του αλλά και να αισθανθεί υπερήφανος για το λειτούργημα που υπηρετεί.

ΜΑΖΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ιωάννα Χατζηαντωνίου

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.