Ημεριδα με θεμα «Πολιτικες και αξιολογηση μεταφορικων υποδομων Παρακολουθηση των χωρικων επιδρασεων»

Από την Εγνατία Οδό Α.Ε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μια ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα διοργανώνει το Παρατηρητήριο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» με θέμα «Πολιτικές και αξιολόγηση μεταφορικών υποδομών – Παρακολούθηση των χωρικών επιδράσεων» με αφορμή την 15χρονη ανάπτυξη και λειτουργία του, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 9.30 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει ένα φόρουμ για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη πολιτική των μεταφορών και το πλαίσιο αξιολόγησης της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα για την περίοδο 2014-2020, αναδεικνύοντας επίσης τα κύρια αποτελέσματα και τις εκτιμήσεις όσον αφορά τις χωρικές επιδράσεις και τον αναπτυξιακό ρόλο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και γενικότερα των μεγάλων οδικών μεταφορικών υποδομών, όπως η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ.
 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από έγκριτους ομιλητές οι οποίοι είναι: o κ. Γεώργιος Κολλιόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», ο κ. Αλέξανδρος Σωτηρίου, Εκπρόσωπος της Γενικής Διεύθυνσης Κινητικότητας-Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κ. Ζωή Παπασιώπη, Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), η κ. Αθηνά Γιαννακού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Α.Π.Θ., ο κ. Γεώργιος Φιλιόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), ο κ. Αθανάσιος Μπέλλας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας-Παρατηρητήριο Οδικών Αξόνων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου (ΠΟΑΔΕΠ), η κ. Θάλεια Βαλκούμα, Τμηματάρχης Περιβάλλοντος/ Τομέας Λειτουργίας, Εκμετάλλευσης & Συντήρησης της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και ο κ. Βασίλης Φούρκας, Τμηματάρχης Παρατηρητηρίου της «Εγνατία Οδός Α.Ε ».
 
Ιnfo
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.