Ημεριδα με θεμα «Διαχειριση προβληματων του ουροποιητικου, Ακρατεια και υλικα διαχειρισης τους»

Αύριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΠΕΡΠΑΤΩ»

Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης  «ΠΕΡΠΑΤΩ», σε συνεργασία με τα καταστήματα Ιατρικών-Ορθοπεδικών «Τσαγιαννίδη»,  διοργανώνουν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015  ημερίδα με θέμα «Διαχείριση προβλημάτων του ουροποιητικού, Ακράτεια και υλικά διαχείρισης τους». 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» (Τέρμα Λεωφόρου Δημοκρατίας, Κομοτηνή) και θα ξεκινήσει στις 19:00.
 
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών στον χώρο και ο Χειρούργος Ουρολόγος κ. Δημήτριος Τάκος, θα μοιραστούν  την οπτική και την εμπειρία τους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στην καθημερινότητά του και τους τρόπους διαχείρισής τους. 

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:
 

19:00μ.μ. – 19:10 μ.μ. : Έναρξη Ημερίδας – Χαιρετισμοί.
19:10 μ.μ. – 19:50 μ.μ. : “Διαχείριση προβλημάτων από το ουροποιητικό σύστημα σε ασθενείς με κάκωση της σπονδυλικής στήλης, ο ρόλος του ουρολόγου”.
  Ομιλητής κ. Δημήτριος Τάκος, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος FEBU – Ειδικευθείς στην Ενδοουρολογία – Ουροδυναμική-Εύκαμπτη Κυστεοσκόπηση – Βιοψία Προστάτη – Ουροδυναμικός Έλεγχος – Ακράτεια Ούρων – Στυτική Δυσλειτουργία – Υπογονιμότητα- Παιδοουρολογία – Ενούρηση – Ανδρολογία.
19:50 μ.μ. – 20:05 μ.μ. : “Προϊόντα διαχείρισής ακράτειας”.
  Ομιλητής κ. Κωνσταντίνος Καλέμης, εκπρόσωπος της εταιρείας Hartmann.
20:05 μ.μ. – 20:20 μ.μ. : “Υλικά αυτοκαθετηριασμού και ακράτειας ούρων”.
  Ομιλήτρια κα Κωνσταντίνα Γεωργούλα, εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΡΗΤΗ Α.Ε. .

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.