Ημερα Καλης Πραξης απο τα στελεχη του Κωτσοβολου στην Κομοτηνη

Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής για διάθεση

Η «Ημέρα Καλής Πράξης» είναι η μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της εταιρείας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, με όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας να έχουν την ευκαιρία μια Κυριακή του έτους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας φορείς αλλά και δημιουργώντας δεσμούς με τοπικές κοινωνίες.

Το πλαίσιο της ημέρας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, μια τέτοια δράση έλαβε χώρα στην Κομοτηνή, με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα 30 συσκευασιών πέντε λίτρων ηλιέλαιου στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κομοτηνής», που υπάγεται στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής. 

Οι υποδιευθυντές του Καταστήματος Κομοτηνής, Μάκης Μουντζούρης, ο οποίος ανέλαβε όλη την πρωτοβουλία, και Δημήτρης Δήμου, καθώς και στελέχη της εταιρίας παρέδωσαν τα είδη στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης κ. Γιάννη Μουρτίδη, μεταφέροντας το μήνυμα «Μαζί αντιδρούμε και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Μαζί, είμαστε πολλά περισσότερα».

Από την πλευρά του ο κ. Μουρτίδης εξέφρασε την χαρά του που οι συμπολίτες μας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τις δυνάμεις του, αποδεικνύουν καθημερινά ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία, αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς.

Άλλωστε οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, σημείωσε, διακρίνονται όχι μόνο για τα άξια στελέχη τους αλλά και για την αυξημένη ευαισθησία τους απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.