Ικανοποιηθηκε το αιτημα για αυξηση των θεσεων παιδιων αστυνομικων στις κατασκηνωσεις της Νεας Περαμου

Δημόσιες ευχαριστίες από τις Ενώσεις Αστυνομικών Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας

Ικανοποιήθηκε το αίτημα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας για αύξηση των θέσεων παιδιών αστυνομικών που θα μπορούν να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου στη Νέα Πέραμο. Μετά την θετική έκβαση οι τρεις ενώσεις ευχαριστούν όλους τους εμπλεκόμενους για τη συμβολή τους.

Σε κοινή τους ανακοίνωση επισημαίνουν συγκεκριμένα:

«Για τις Ενώσεις μας, τα τέκνα των μελών μας αποτελούσαν διαχρονικά την πρώτη και κύρια μέριμνα μας. Άλλωστε το χαμόγελο ενός παιδιού έχει για εμάς αξία ανεκτίμητη. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μείνουμε αδιάφοροι στην περσινή αδικία εξαίρεσης των τέκνων μας από τη δυνατότητα φιλοξενίας τους και στις κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου στην Νέα Πέραμο Καβάλας λόγω έλλειψης επιπλέον θέσεων. Για το σκοπό αυτό έγκαιρα φέτος ήρθαμε σε επαφή με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Φίλιππο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΜΠΟΣΜΠΟΤΗ Χρήστο, στους οποίους θέσαμε το αίτημα αύξησης των θέσεων που θα διατεθούν ώστε να μπορούν και τα δικά μας τέκνα να έχουν ως επιλογή και αυτές τις κατασκηνώσεις. Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσαν θετικοί εφόσον υποβληθεί επίσημο αίτημα από το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας και τους ευχαριστούμε και δημόσια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο για την άμεση προώθηση και ενέργειες του προς το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες μας για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν, με έργα και όχι με λόγια.

Ευχαριστούμε επίσης, τους εκπροσώπους μας στο Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΜΗΤΣΙΚΟ Λάμπρο και κ. ΜΟΥΡΤΗ Απόστολο για τις ενέργειες τους ώστε να γίνει άμεση εισαγωγή του αιτήματος μας προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και να τύχει θετικής απόφασης, Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε τόσο στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγο κ. ΠΑΝΤΕΛΗ Δημήτριο όσο και στον Διευθυντή του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχο κ. ΜΑΝΩΛΗ Νικόλαο για την αποδοχή της επιθυμίας των τέκνων μας και την υποβολή άμεσα επίσημου αιτήματος αύξησης των θέσεων φιλοξενίας προς τον Δήμο Παγγαίου Καβάλας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.