Ιδια «κοντρα» νεα αφορμη στο Εργατικο Κεντρο

Σε υπουργείο Εργασίας και ΟΑΕΔ κατά του Π. Μαγαλιού θα προσφύγει η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση

Νέα αφορμή στην αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ του προέδρου τους εργατικού κέντρου κ. Παντελή Μαγαλιού και της Ανεξάρτησης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης φαίνεται πως προκάλεσε η απόφαση του πρώτου να μην παραχωρήσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου σε Σωματείο που δραστηριοποιείται μέλος της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης. Γι αυτό το λόγο η κίνηση εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει την πρόθεσή της να προσφύγει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ, «καταγγέλλοντας την κακοδιαχείριση της περιουσίας των εργαζομένων».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο «μεγάλος αγωνιστής» και «δημοκράτης» Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής κ. Μαγαλιός ξαναχτύπησε:
 
Επειδή του ασκήσαμε δημόσια κριτική, για να μας «τιμωρήσει», αρνήθηκε να δώσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου σε Σωματείο που δραστηριοποιείται μέλος της παράταξής μας και φυσικά δεν είναι αρεστό στον κ. Πρόεδρο.
 
Το ξέραμε ότι δεν αντέχει την κριτική από την αντιπολίτευση, που αυτός είναι ο ρόλος της στις δημοκρατικές διαδικασίες και το ξεσκέπασμα των πεπραγμένων του . Το ξέραμε ότι θεωρεί το Εργατικό Κέντρο «τσιφλίκι» του. Αλλά να αντιδρά με μικροπρέπεια, χρησιμοποιώντας την περιουσία των εργαζομένων σαν να την έχει κληρονομήσει, το θεωρούμε απαράδεκτο. 
 
Γι’ αυτό δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και στον ΟΑΕΔ που είναι ο ιδιοκτήτης της περιουσίας του Εργατικού Κέντρου , καταγγέλλοντας την κακοδιαχείριση της περιουσίας των εργαζομένων, για να την προστατεύσουμε από ανθρώπους που η πολύχρονη παραμονή τους στην «καρέκλα» τους έχει κάνει αλαζόνες και αυταρχικούς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.