Ιατρικη μοναδα της Περιφερειας ΑΜ-Θ στην Ειδομενη για την αντιμετωπιση ιατρικων αναγκων των προσφυγων

Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στο πλαίσιο της εκδήλωσης των αισθημάτων αλληλεγγύης, που εκφράζουν το σύνολο των πολιτών της, με απόφαση, του Περιφερειάρχη κ. Γεώργιου Παυλίδη παραχώρησε έως τις 31Δεκεμβρίου 2015 τη χρήση σύγχρονης κινητής ιατρικής μονάδας ιδιοκτησίας της για την αντιμετώπιση των ιατρικών αναγκών των μεταναστών και προσφύγων που συσσωρεύονται στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο και ειδικά στην Ειδομένη. Η διαχείριση της μονάδας θα γίνει από την 4η Δ.Υ.Π.Ε. Μακεδονίας και Θράκης, του Υπουργείου Υγείας. 

Γιώργος Παυλίδης «Η Ελλάδα, οι Έλληνες, ακόμη και σε περίοδο κρίσης στέλνουν ακόμη ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς»

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ για την παραχώρηση της μονάδας: «Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. εκφράζοντας τα αισθήματα των πολιτών της και δείχνοντας ταυτόχρονα συμπαράσταση αλλά και συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης, προχώρησε στην παραχώρηση της σύγχρονης ιατρικής μονάδας για τις ανάγκες των προσφύγων στην Ειδομένη. Η Ελλάδα, οι Έλληνες, ακόμη και σε περίοδο κρίσης από το υστέρημά τους στέλνουν ακόμη ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.