Η «Βεργινα» στηριζει το ΠΜΣ «Διοικηση Επιχειρησεων» του Τμηματος Οικονομικων Επιστημων του ΔΠΘ

Θα χορηγήσει χρηματικά έπαθλα και υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master In Business Administration – ΜΒΑ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο “ΒΕΡΓΙΝΑ”, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας τους η οποία μετρά ήδη πάνω από 10 χρόνια, και με σκοπό την στήριξη και αρωγή της νέας γενιάς φοιτητών του MBA και μελλοντικών επιχειρηματιών και στελεχών στην περιοχή της Κομοτηνής όπου εδρεύουν τόσο το

τμήμα όσο και η εταιρία αλλά και ευρύτερα της Θράκης, ανακοίνωσαν τη «διεύρυνση» της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν:

1. Τη χορήγηση τριών χρηματικών δωρεών υπό μορφή χρηματικών επάθλων κατά τη βράβευση των νικητών του επενδυτικού διαγωνισμού Stock Trading Simulation στα πλαίσια του μαθήματος Χρηματοδοτική και Τραπεζική, συνολικής αξίας 1000 ευρώ, ποσό το οποίο θα διαμοιραστεί στους νικητές ως εξής:

• 500 ευρώ για τον/την πρώτο/η

• 300 ευρώ για τον/την δεύτερο/η

• 200 ευρώ για τον/την τρίτο/η

2. Επιπροσθέτως, η εταιρεία πρόκειται να προβεί στη χορήγηση δύο υποτροφιών συνολικής αξίας 2000 ευρώ, 1000 ευρώ εκάστη, στους φοιτητές/τριες που θα διακριθούν για την συνολική τους επίδοση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του MBA.

Η σχετική τελετή βράβευσης για το Stock Trading Simulation θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις αρχές Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Σε αυτή θα παραβρεθεί για να κάνει την βράβευση, αλλά και για να μιλήσει στους φοιτητές και όλους τους συμμετέχοντες για την επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον, ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, ιδρυτής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε..

Η ακριβής ημερομηνία και οι λεπτομέρειες σύνδεσης των ενδιαφερόμενων στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.