Η τελετη του αγιασμου στα σχολεια του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Με ευχές για καλή σχολική χρονιά, συλλογική και ατομική πρόοδο υποδέχθηκαν οι εκπαιδευτικοί τους μαθητές τους στα σχολεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, όπου το πρώτο κουδούνι ήχησε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Η τελετή του αγιασμού πραγματοποιήθηκε παρουσία μαθητών και των γονέων τους, καθώς και του εκπαιδευτικού προσωπικού. Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος παραβρέθηκε σε όλους τους αγιασμούς που τελέστηκαν σε σχολεία της Ξυλαγανής και των Σαπών.

Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος αφού εξέφραζε τη συμπαράσταση του σε γονείς και μαθητές των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές και τις πλημμύρες, επεσήμανε τα εξής:

«Καθώς ξεκινάμε ένα νέο σχολικό έτος θα ήθελα να μην ξεχνάτε ότι το σχολείο είναι τόπος όπου η γνώση, η ανάπτυξη και οι ευκαιρίες για κοινωνικότητα συναντώνται.

Ιδιαίτερα σε εσάς τους μαθητές εύχομαι να εξερευνήσετε, να μάθετε και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας, να δημιουργήσετε φίλους και αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Να είστε βέβαιοι ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό σας για να καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Εύχομαι σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς των παιδιών πρόοδο, δύναμη και υγεία για τη νέα σχολική χρονιά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.