Η Τανια Τρυπη υιοθετησε το κακοποιημενο σκυλακι απο την Αλεξανδρουπολη

Του έδωσε το όνομα «Αγάπη»

Τις φροντίδες της καταξιωμένης ηθοποιού Τάνιας Τρύπη απολαμβάνει πλέον το κουτάβι από την Αλεξανδρούπολη, που σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις έχει υποστεί κακοποίηση. Το γεγονός έκανε γνωστό η σελίδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» γράφοντας τα εξής:

«Στις 12 Νοεμβρίου βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ένα κακοποιημένο θηλυκό κουτάβι 4,5 μηνών που από τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί και βιαστεί παρά φύση και κατά φύση επανειλημμένα

Παρά την προσφυγή στην αστυνομία και την επικήρυξη με 3,000 ευρώ σε όποιον δώσει ανώνυμα πληροφορίες, κάνεις δεν βοήθησε για να βρεθεί ο δράστης που κακοποίησε με τέτοιον βάναυσο τρόπο την μικρή Αλέξα (Πήρε το προσωρινό αυτό όνομα λόγω ότι βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη).

Η γνώστη ηθοποιός Τάνια Τρύπη ευαισθητοποιημένη σε φιλοζωικά θέματα βλέποντας τις αναρτήσεις μας στο social media, που απεγνωσμένα ψάχναμε να βρούμε τον δράστη επικοινώνησε μαζί μας και με δικά της έξοδα αποφάσισε να υιοθετήσει την μικρή “Αλέξα” για να της χαρίσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη.

“Αγάπη” θα είναι και το νέο όνομα της μικρής σκυλίτσας που πλέον χάρη στην Τάνια Τρύπη είμαστε σίγουροι ότι με τον καιρό θα ξεχάσει την φρίκη που γνώρισε από έναν «συνάνθρωπο» μας.

Δράστες τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών δυστυχώς αν δεν τιμωρηθούν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επαναλάβουν το έγκλημα τους και σε άλλα άτυχα ζώα, αλλά πολύ πιθανόν και σε συνάνθρωπους μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.