Η συνθεση του νεου Δ.Σ. της «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.»

Α. Λάπατας: «Η Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό μοχλό της τοπικής ανάπτυξης»

Τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από έκτακτη Γενική Συνέλευση, αποφάσισαν την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024, οι Δήμοι μέτοχοι του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» διά των εκπροσώπων, κυρίων Ιωάννη Γκαράνη – Δήμαρχος Κομοτηνής, Χουσεϊν Ερδέμ – Δήμαρχος Αρριανών, Απόστολου Ιωάννου – Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών και Ιμάμ Τζανέρ – Δήμαρχος Ιάσμου.

Σε ειδική συνεδρίαση που ακολούθησε, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο  έχει ως εξής:

  1. Λάπατας Αθανάσιος ως Πρόεδρος του ΔΣ.
  2. Αμαραντίδης Ιωάννης ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ.
  3. Λεχούδης Κίμων ως Μέλος του ΔΣ.
  4. Τσακιρίδης Ευστράτιος ως Μέλος του ΔΣ.
  5. Τζενετίδης Παρθένιος ως Μέλος του ΔΣ.
  6. Βαφειάδης Ανέστης ως Μέλος του ΔΣ.
  7. Χασάν Σινάν ως Μέλος του ΔΣ.
  8. Δόνγκας Γεώργιος ως Μέλος του ΔΣ.
  9. Μαμούτ Μέρτ ως Μέλος του ΔΣ.

Ο Πρόεδρος της Κ. ΚΑΡΑΘΕΩΡΗ Α.Ε. Αθανάσιος Λάπατας, ευχαρίστησε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την παραγωγική συνεργασία και δήλωσε ευγνώμων για το έργο που φέρει μέχρι σήμερα ο οργανισμός και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με όλους τους συνεργάτες της.

«Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί προσωπική αναγνώριση αλλά τεράστια πρόκληση, τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα του οργανισμού. Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου ως Πρόεδρος της Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε., και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα εργαστούμε από κοινού στην εκτέλεση της δημόσιας αποστολής μας και στην εφαρμογή πρωτοβουλιών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό μοχλό της τοπικής ανάπτυξης και αυτό οφείλετε κυρίως στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που επιδείξαμε τα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.