Η Ονειρουπολη ανοιγει τις πυλες της

Η φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ειρήνη

Σήμερα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, η Ονειρούπολη στη Δράμα ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στο παραμυθένιο σκηνικό των Χριστουγέννων μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή και είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ειρήνη. Από την Ονειρούπολη, όλοι ελπίζουν ότι θα ενώσουν όλοι μαζί τις ευχές για υπέροχα Χριστούγεννα και θα αγκαλιάσουν κάθε γωνιά του πλανήτη ταξιδεύοντας μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Tελετή έναρξης με σε ρυθμούς RnB με τον Stavento

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας ντύνει μουσικά την αρχή της εκδήλωσης και τα Κέντρα Μπαλέτου Piruette Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα συνοδεύουν με μια υπέροχη παράσταση αφιερωμένη στο φετινό κεντρικό θέμα, την Παγκόσμια Ειρήνη.

Στην Κεντρική Σκηνή της Ονειρούπολης ανεβαίνουν με γιορτινή διάθεση η Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο Χρήστος Κούτρας για να υποδεχθούν τον πρωταγωνιστή της χριστουγεννιάτικης γιορτής, τον Άη Βασίλη, μαζί με την γλυκιά επισκέπτρια τη μικρή Ειρήνη και να σηματοδοτήσουν την έναρξη της 19ης Ονειρούπολης μαζί με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιχάλη Τάσσου.

Ακολουθεί συναυλία σε ρυθμούς RnB με τον Stavento που «στέλνει χαιρετισμούς και φιλάκια» από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Η βόλτα στην Ονειρούπολη

Ο Δήμος Δράμας προσκαλεί όλους να επισκεφτούν την Ονειρούπολη.

Μια βόλτα στην πόλη με το Τρενάκι της Ονειρούπολης και κάπου εκεί στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα συναντήσουμε τον Άη Βασίλη στο Σπιτάκι του, θα του στείλουμε το γράμμα στο Ταχυδρομείο του, θα διαβάσουμε παραμύθια στο Σπίτι του Παραμυθιού, θα φτιάξουμε το δικό μας ξύλινο στολίδι στο Ξυλουργείο του Άη Βασίλη, θα φτιάξουμε το δικό μας σαπουνάκι στο Σαπωνοποιείο του Άη Βασίλη, θα φτιάξουμε το δικό μας μπισκότο στο Ζαχαροπλαστείο του χωριού, θα στολίσουμε το πρόσωπό μας με Ζωγραφική Προσώπου, θα εκπέμψουμε από το Ραδιόφωνο της Ονειρούπολης και θα περιηγηθούμε και στις υπόλοιπες ΔΩΡΕΑΝ δράσεις.

Μπορούμε, επίσης, να διασκεδάσουμε στο λούνα-παρκ, θα δοκιμάσουμε το παγοδρόμιο και θα διαλέξουμε καλούδια από την Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Οι ώρες λειτουργίας

Η Ονειρούπολη ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιανουαρίου 2023. Το ωράριο λειτουργίας της είναι:

  • Από 4/12 μέχρι 23/12 : 10.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 22.00
  • Από 24/12 μέχρι και 8/1 από 10.00 μέχρι 22.00

Η είσοδος στην είναι δωρεάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.