Η ομαδα βολει της ΑΕ Κομοτηνης ξεκιναει το «μεγαλο ταξιδι» της στην Α’ Εθνικη Κατηγορια με επισκεψεις σε σχολεια της Κομοτηνης

Πρώτος «σταθμός» το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής

Φέτος το βόλεϊ της Κομοτηνής ζει «μεγάλες στιγμές» αφού μετά την πρόκριση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής Κατηγορίας ο σύλλογος θα αγωνίζεται πλέον απέναντι στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Και επειδή οι αθλητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μέλλον του βόλεϊ της Κομοτηνής είναι η νέα γενιά, ξεκίνησαν το «μεγάλο ταξίδι» τους με επισκέψεις σε σχολεία της πόλης, μαθαίνοντας στους υποψήφιους αυριανούς … πρωταθλητές τα «μυστικά» του αθλήματος και δίνοντάς τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πρότυπά τους!

Η ΑΕ Κομοτηνής, λοιπόν, ξεκίνησε εχθές με πρώτο της «σταθμό», το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, διδάσκοντας τεχνικές αλλά και αθλητική παιδεία στους μαθητές. Την δράση αγκάλισαν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, με συντονιστή τον κ. Μιχάλη Πολυτσάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και μέλος στην Δημοτική  Σχολική Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μιχάλης Πολυτσάκης «Το όφελος είναι διπλό, αφού οι μαθητές διδάσκονται τα μυστικά του αθλήματος από επαγγελματίες, ενώ από πλευράς τους οι αθλητές κερδίζουν την στήριξη των παιδιών στην προσπάθειά τους»

«Σήμερα υποδεχόμαστε το τμήμα volleyball της ΑΕ Κομοτηνής στο πλαίσιο δράσεων που αναπτύσσει το 10ο Δημοτικό Σχολείο για την ένταξη του αγωνιστικού αθλητισμού στην παιδεία», δήλωσε λίγο πριν την έναρξη της δράσης ο κ. Πολυτσάκης. Ο ίδιος τόνισε εμφατικά πως το όφελος είναι διπλό, αφού οι μαθητές διδάσκονται τα μυστικά του αθλήματος από επαγγελματίες, ενώ από πλευράς τους οι αθλητές κερδίζουν την στήριξη των παιδιών στην προσπάθειά τους.

Έτσι, 12 συνολικά αθλητές και αθλήτριες έδωσαν το «παρών» φορώντας τις στολές του συλλόγου. Γνώρισαν από κοντά τους νεαρούς μαθητές για να μοιραστούν με αυτούς την εμπειρία της «ανόδου» στην Α’ Εθνική Κατηγορία και  έπαιξαν μαζί τους βόλεϊ μαθαίνοντάς τους  επαγγελματικές τεχνικές!

Από πλευράς τους οι αθλητές δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι με τα όσα εισέπραξαν από τα παιδιά, με τον αθλητή, κ. Χρήστο Χρηστουηλία να τονίζει πόσο μεγάλης σημασίας είναι να μοιράζονται την προσπάθειά τους με τον κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.