Η ομαδα του Bakkal πηρε τα βουνα!

Πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων

Πολλάκις έχουμε γράψει σχετικά με την ευθύνη των πολιτών και των συλλογικοτήτων της περιοχής αλλά και τη δυναμική που έχουμε στο να διορθώσουμε εμείς οι ίδιοι, στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων μας, τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας της πόλης μας.
 
Προτάσεις όπως η «υιοθεσία» πράσινων χώρων, με την ανάληψη πρωτοβουλιών για τον καθαρισμό τους, τον καλλωπισμό τους ακόμα και για την διενέργεια δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα με στόχο την ανάδειξή τους, επίσης πολλάκις έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του «ΠτΘ».


 
Μία τέτοια πρωτοβουλία χαιρετίζουμε σήμερα, που αφορά στην ομάδα του Καφέ “Bakkal” η ομάδα του οποίου πήρε την απόφαση να προσφέρει μία «μικρή ανάσα καθαριότητας» όπως την χαρακτήρισαν οι ίδιοι.
 
Επισκέφθηκαν λοιπόν το Άλσος της Νυμφαίας και υιοθετώντας παραδείγματα που γνωρίζουν μεγάλη άνθιση, δυστυχώς εκτός των ελληνικών συνόρων, έβαλαν γάντια εργασίας, προμηθεύτηκαν σακούλες σκουπιδιών και καθάρισαν ένα κομμάτι του Άλσους.


 
«Η ομάδα του Bakkal λοιπόν πήρε τα βουνά» για καλό σκοπό, γεγονός που χαιρετίζουμε τόσο για την πρωτοβουλία αυτή καθ’ αυτή όσο και για το τελικό αποτέλεσμα που διαφαίνεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό.
 
Μία μικρή κίνηση με μεγάλη ωστόσο σπουδαιότητα και κυρίως σημασία που ελπίζουμε άμεσα να βρει πολλούς πολλούς μιμητές. Μπράβο. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.