Η νεανικη επιχειρηματικοτητα και σταδιοδρομια στο προσκηνιο

Στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο του Create Your Future Congress που διοργανώνουν οι ΣΦ του Τμήματος Οικονομικών Επιστήμων ΔΠΘ και Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Στην Κομοτηνή έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Προσυνέδριο του CYF «Create Your Future Congress», του μεγαλύτερου φοιτητικού συνεδρίου της Ελλάδας με θέμα τη νεανική επιχειρηματικότητα και σταδιοδρομία, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Το CYF διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ. ¨Ιωάννης Καποδίστριας¨ και τον Σύλλογο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με το προσυνέδριο να λαμβάνει χώρα στην Κομοτηνή ενώ το κεντρικό Συνέδριο την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών, λαμβάνοντας το βήμα, τόνισαν την σημασία την πραγματοποίησης τέτοιων δράσεων και της επέκτασης των οριζόντων των φοιτητών, που αποκτούν εικόνα για τις δυνατότητες μετά την αποφοίτησή τους.

Τι ειπώθηκε στο Προσυνέδριο

Το προσυνέδριο της Κομοτηνής πραγματεύθηκε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και πιθανές ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν στο μέλλον των φοιτητών του Πανεπιστημίου, και αποτελούνταν από δύο sessions, στο πρώτο από τα οποία μίλησαν καθηγητές του τμήματος,  ενώ στο δεύτερο διακεκριμένα στελέχη διαφόρων επιχειρήσεων.

Από μέρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών το παρών έδωσαν ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος κ. Δημήτριος Δημητρίου και ο Επίκουρος καθηγητής Μάρκετινγκ και Έρευνας Αγοράς , Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ κ. Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος.

Επίσης στο πρόγραμμα των ομιλητών ήταν ο κ. Κουφοπέτρος Στέλιος, Εντεταγμένος σύμβουλος, Διευθυντής εργοστασίου Interplast, ο κ. Δουκίδης Στέφανος, Αντιπρόεδρος Ι.Δουκιδης & Υιοι Α.Ε, ο κ. Δημτσούδης Χρήστος, Διευθύνων Σύμβουλος Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και η κ. Καζάκου Φελίνα, Ειδική Συνεργάτης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας  & Θράκης και διακεκριμένο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.