Η Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης γιορτασε τον Ποιμεναρχη της

Ευχές δέχτηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, για την ονομαστική του εορτή, από πλήθος πιστών στον Ι.Κ.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Ημέρα μνήμης του Αγίου Παντελεήμονα του Μεγαλομάρτυρα του Ιαματικού, η χθεσινή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ημέρα γιορτής για την Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής καθώς γιόρταζε και ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παντελεήμων.
 

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ιερούργησε το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, παρουσία πλήθους πιστών αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, μιας και όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ένεκα των δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών, δεν θα δεχτεί ευχές στο Επισκοπείο.
 

Αρκετοί ήταν λοιπόν οι συμπολίτες μας που έσπευσαν να του ευχηθούν προσωπικά μετά το τέλος της λειτουργίας, μεταξύ των οποίων και η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ζωή Κοσμίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νότης Χαραλαμπίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, καθώς και εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.