Η Κομοτηνη τιμα την εθνικη επετειο της 25ης Μαρτιου

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση

Με σύμμαχο τον καιρό, παρά τις προβλέψεις, ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, 25η Μαρτίου, οι εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 στην Κομοτηνή.

Η αρχή έγινε με την επίσημη δοξολογία που τελέστηκε παρουσία της μαθητιώσας νεολαίας, της πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας της περιοχής, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προεξαρχόντος του ο Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Μετά την δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής κ. Κωνσταντίνος Μαυρίδης, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων μπροστά στον Ανδριάντα του Εθνεγέρτη Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

Στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, στο χώρο του Ηρώου της πόλης καθώς και κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους και των εκπροσώπους οργανώσεων και συλλογικοτήτων της περιοχής.

Την κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις εκπροσωπεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Έβρου κ.Σταύρος Κελέτσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.