Η Κομοτηνη ευχηθηκε στο δημαρχο της

για την ονομαστική του εορτή

Από νωρίς το πρωί μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες το γραφείο του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη γέμισε με κόσμο, λουλούδια και δώρα χάριν της ονομαστικής του εορτής.

Πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της περιοχής, απλοί πολίτες, φίλοι και συνεργάτες επισκέφτηκαν το δήμαρχο Κομοτηνής για να του δώσουν τις ευχές τους και κάποια συμβολικά δώρα, ευχόμενοι τα καλύτερα για την προσωπική του ζωή και την πολιτική του καριέρα.
Το προσωπικό και επαγγελματικό τηλέφωνο του κ. Πετρίδη δε σταμάτησε φυσικά να χτυπά ολημερίς ενώ τα δώρα δε σταμάτησαν να καταφθάνουν να καταφθάνουν στο δημαρχείο.

 Το γραφείο του δημάρχου μεταξύ άλλων επισκέφτηκε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης και επίσης εορτάζων κ. Γιώργος Γκράνας και πολλοί άλλοι. Παράλληλα με τις ευχές, βέβαια, δεν έλειψαν και κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με το μείζον ζήτημα της περιόδου, αυτό των διαθεσίμων των δήμων, ένα ζήτημα το οποίο ο κ. Πετρίδης παρακολούθησε εξ αρχής και γνωρίζει πολύ καλά.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον κ. Γιώργο Πετρίδη και να συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο του δήμου της Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.