Η Καθηγητρια του Τμηματος Κοινωνικης Εργασιας του ΔΠΘ Αγαπη Κανδυλακη μελος της επιστημονικης επιτροπης  για την εκπονηση Εθνικης Στρατηγικης Προληψης και Αντιμετωπισης της Βιας και της Παραβατικοτητας Ανηλικων

Φώτης Μάρης: «Ο ορισμός της αποτελεί ακόμη μια απόδειξη του υψηλού ακαδημαϊκού και επιστημονικού προφίλ του Πανεπιστημίου μας»

Τη βεβαιότητα πως η συμβολή της κ. Αγάπης Κανδυλάκη, θα είναι καθοριστική στην εκπόνηση της εθνικής στρατηγικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων εκφράζει ο πρύτανης του ΔΠΘ κ. Φώτης Μάρης σε δήλωσή του ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο της.

«Ο ορισμός της κ. Κανδυλάκη στην επιστημονική Επιτροπή που θα εκπονήσει την εθνική στρατηγική για την πρόληψη και αντιμετώπιση ενός κοινωνικού φαινομένου που λαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις τα χρόνια μετά την πανδημία, μας κάνει περήφανους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αποτελεί ακόμη μια διάκριση του προσωπικού του Πανεπιστημίου μας, απόδειξη του υψηλού ακαδημαϊκού και επιστημονικού προφίλ του. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή της κ. Κανδυλάκη στην επιτροπή θα είναι καθοριστική, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία» δήλωσε συγκεκριμένα ο Πρύτανης κ. Φώτης Μάρης.    

Να θυμίσουμε πως η κ. Αγάπη Κανδυλάκη, καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ επιλέχθηκε πρόσφατα να συμμετέχει στην οκταμελή επιστημονική επιτροπή για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων που συστάθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού.

Η πορεία της κ. Κανδυλάκη στο ΔΠΘ είναι πολυετής. Ξεκίνησε το 1998 ως Επιστημονική Συνεργάτιδα του τότε Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, και από το 2017 είναι Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

Με μεγάλη διδακτική εμπειρία και πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο, η κ. Κανδυλάκη έχει συμβάλει με τη συμμετοχή της σε πολλές εθνικές επιτροπές (για τη θυματοποίηση και την εγκληματικότητα των ανηλίκων, την αντιμετώπιση της ενδο-οικογενειακής βίας κλπ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.