Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Κεντρο Αποθεραπειας και Αποκαταστασης Παιδιων με Αναπηρια Κομοτηνης

Γνώρισαν από κοντά το έργο του κέντρου και αντάλλαξαν δώρα

Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησαν τα Μέλη του Διοικητικoύ Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), στο παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προσφέροντας δωροεπιταγή για την αγορά ειδών ένδυσης και εξοπλισμού, για τα φιλοξενούμενα παιδιά της δομής.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜ/Θ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ.Νίκο Παναγιωτίδη, τον Γενικό Γραμματέα κ.Συμεών Τονονίδη, τον Αναπλ. Γενικό Γραμματέα κ.Στέλιο Πουρναράκη, την Ταμία κ.Χριστιάννα Ιορδανοπούλου και τον αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), του Νομού Ροδόπης κ.Χρήστο Μαργαρίτη, επισκέφθηκαν το παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής και συναντήθηκαν με την Διευθύντρια κ.Ιωάννα Καλαμαρά, καθώς και με εργαζομένους και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜ/Θ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κοινωνικές υπηρεσίες και το Θεάρεστο έργο που προσφέρει το ανωτέρω ίδρυμα στα φιλοξενούμενα παιδιά και να ξεναγηθούν στα εργαστήρια και τους χώρους του.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ επισήμανε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος και το έργο της δομής στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση με στόχο την αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με βαριές αναπηρίες, ενώ εξέφρασε την στήριξή της Ένωσης στους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στην ανακούφιση πασχόντων με βαριές αναπηρίες.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου στα μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜ/Θ και η προσφορά αναμνηστικών αντικειμένων που φιλοτεχνούνται από τα άτομα ΑΜΕΑ του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.