Η εντυπωσιακη κινητοποιηση χαρισε την ελπιδα στον 33χρονο Κομοτηναιο

Συνεχίζεται η εκστρατεία ευαισθητοποίησης, στο πλευρό του 33χρονου και ο Μητροπολίτης

Ανακούφιση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των συγγενών και των οικείων του 33χρονου από την Κομοτηνή, ο οποίος πάσχει από οξεία λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια των σπάνιων ομάδων ΑΒ+ και ΑΒ-. Από τη στιγμή, που το θέμα πήρε δημοσιότητα, μέσω των κοινωνικών δικτύων και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η ανταπόκριση του κόσμου αποδείχθηκε εντυπωσιακή, με χιλιάδες κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο και με μεταφορά της έκκλησης από στόμα σε στόμα. Χάρη σε αυτήν την κινητοποίηση, η ελπίδα για τον 33χρονο παραμένει ζωντανή και υποχωρεί η αγωνία στις ψυχές των οικείων του.

Η ανταπόκριση του κόσμου, όπως ενημερωθήκαμε από συγγενή του 33χρονου, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμβατών δοτών, που μπορεί να εξασφαλίσει τη διενέργεια των απαιτούμενων ιατρικών παρεμβάσεων.

Πάντως, επειδή οι ανάγκες δεν είναι στατικές, η εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού συνεχίζεται για την προσέλευση όσο το δυνατό περισσότερων εθελοντών. Στην εκστρατεία αυτή λαμβάνει μέρος πλέον και η Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής, που με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση στους πιστούς να συνδράμουν στον αγώνα του 33χρονου. Μάλιστα, τον νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αναμένεται να επισκεφτεί και ο ίδιος ο Μητροπολίτης, κ.κ. Παντελεήμων. 

Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τον συμπολίτη μας και την οικογένειά του και να πολλαπλασιαστεί η ήδη συγκινητική ευαισθησία, που επέδειξε η κοινωνία μας, εντός και εκτός των ορίων της Θράκης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.