«Η εναρξη του θεσμου ανακυκλωσης των αποβλητων απο εκσκαφες, κατασκευες και κατεδαφισεις δημοσιων και ιδιωτικων εργων στη Θρακη»

Ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή στο ΕΒΕΡ από την ECO Μηξιούδης και την ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ

Ημερίδα με θέμα «Η έναρξη του θεσμού ανακύκλωσης των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις δημοσίων και ιδιωτικών έργων στη Θράκη» διοργανώνουν στην Κομοτηνή η εταιρία ECO Μηξιούδης σε συνεργασία με την ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 10.00 το πρωί στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση κοινού και αρμοδίων για τους στόχους της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση, την αξιοποίηση και την ορθή περιβαλλοντικά και τεχνοοικονομικά διαχείριση των αποβλήτων που προκύπτουν από δημόσια και ιδιωτικά έργα.
 
Όπως επισημαίνουν άλλωστε οι δύο διοργανωτές γνωστοποιώντας τη διοργάνωση της ημερίδας, «ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της εναλλακτικής διαχείρισης είναι η εξάλειψη του φαινομένου των μπαζών με θετικά αποτελέσματα, τόσο για το περιβάλλον και την αισθητική, όσο και για τη δημόσια υγεία». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.