Η Ελενη Τοπαλουδη θα ηταν 25

Στον τάφο της στο Διδυμότειχο τίμησαν τα γενέθλιά της οι γονείς της της αδικοχαμένης Ελένης, «22 επίγεια και 3 επουράνια»

Η αδικοχαμένη Ελένη Τοπαλούδη θα έκλεινε τα 25 της χρόνια χθες Σάββατο και οι γονείς της βρέθηκαν στον τάφο της στο Διδυμότειχο.

Ο Ιωάννης και η Κούλα Τοπαλούδη πήραν μαζί τους μια τούρτα, που είχε πάνω τον αριθμό 25, ενώ το μήνυμα του πατέρα της στα social media είναι συγκινητικό:

«15 Ιανουαρίου 2022 σήμερα Ελένη μου, ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ, συμπληρώνεις τα 25 σου χρόνια. Τιμάμε τα γενέθλιά σου, 22 επίγεια και 3 ΕΠΟΥΡΆΝΙΑ! Να είσαι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, να προσεύχεσαι για μας και να προστατεύεις τον αδερφούλη σου. Να προσεύχεσαι μαζί μας και να προστατεύεις κάθε παιδί, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΆΜΕ! Η μητέρα σου, ο πατέρας σου, ο αδερφός σου, η γιαγιά σου, οι θείοι σου, τα ξαδέρφια σου, συγγενείς και τόσοι πολλοί φίλοι που τους ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμπαράσταση« έγραψε ο Ιωάννης Τοπαλούδης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.