«Η εκθεση ηρθε για να μεινει» διαμηνυει ο Συλλογος Εβριτων

Απαντά στις αντιδράσεις και ευχαριστεί όσους τη στήριξαν

Θετικά αποτιμά την ανταπόκριση του κόσμου στην έκθεση γελοιογραφίας και σάτιρας που έλαβε χώρα στην Κεντρική Πλατεία στο πλαίσιο της Αποκριάς, ο ιθύνον νους, Σύλλογος Εβριτών.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά «όλους όσους στήριξαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, την πρωτοβουλία του να διοργανώσει στην Κομοτηνή, εν μέσω πανδημίας και ενόψει της καρναβαλικής περιόδου, την έκθεση κοινωνικού και πολιτικού σκίτσου, γελοιογραφίας και σάτιρας με τίτλο “Greco Mascara”».

Παράλληλα ο Σύλλογος δεν αφήνει ασχολίαστες και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν με αποκορύφωμα τον βανδαλισμό ενός από τα εννέα μπάνερς-αφίσες της έκθεσης. Ο Σύλλογος υπογραμμίσει προς πάσα κατεύθυνση πως τέτοιες αντιδράσεις «ασφαλώς και δεν πτοούν το σύλλογό μας να συνεχίσει το έργο του τιμώντας την 27ετή πρωτοπόρα πορεία του στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής. Η έκθεση ήρθε για να μείνει, για να ενδυναμωθεί και καθιερωθεί και για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε τέτοιες αντιδράσεις από τους ίδιους κύκλους είχαμε αντιμετωπίσει και το 2016, την ίδια εποχή, όταν ξεκινήσαμε το ΚΟΜ ΟΝ ΡΑΡΤΥ».

«Όμως, η γη γυρίζει… οι αντιδράσεις μας κάνουν πιο δυνατούς και οι επόμενες καρναβαλικές εκδηλώσεις υποσχόμαστε ότι θα είναι καλύτερες από κάθε άποψη» σημειώνει ο Σύλλογος Εβριτών για να ευχή κλείνοντας καλή σαρακοστή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.