Η δημιουργια κεντρων υποστηριξης για τους εθισμενους στο τζογο το αιτημα του 27χρονου

Που απειλούσε να πέσει από την ταράτσα της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση του 27χρονου Καβαλιώτη που σήμερα το μεσημέρι απειλούσε να πέσει στο κενό από την ταράτσα της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης.

Ο 27χρονος άντρας, ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι και απειλούσε να πέσει στο κενό. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών και της πυροσβεστικής που ήταν παρόντες από τα πρώτα λεπτά, ενώ άμεσα έσπευσαν στο σημείο και ψυχολόγος της αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής, οι οποίοι για περισσότερες από τρεις ώρες συνομιλούσαν με τον νεαρό στην προσπάθειά τους να τον μεταπείσουν.


Οι αρχές απέκλεισαν αμέσως το σημείο, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος περαστικών, ενώ η πυροσβεστική άνοιξε σωστικό φουσκωτό στρώμα, το οποίο και μετακίνησαν αρκετές φορές ακολουθώντας τις κινήσεις του 27χρονου.

Ο νεαρός ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και ζητούσε διαρκώς την παρουσία των ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να βρεθεί κοντά του ο συνάδελφος δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Τοτοκότσης.

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και ενώ αναμενόταν να φτάσει στο σημείο η αδερφή του νεαρού Καβαλιώτη, ο ίδιος πείστηκε να μην προχωρήσει στο μοιραίο διάβημα, κατέβηκε από την ταράτσα και όντας ιδιαιτέρως φορτισμένος απομακρύνθηκε από το σημείο συνοδεία των αστυνομικών.

Ο 27χρονος νεαρός, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού 4 ετών, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω του 9χρονου εθισμού του στον τζόγο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδίου η οικονομική του καταστροφή είναι αποτέλεσμα του εθισμού του στα τυχερά παιχνίδια, ενώ το βασικό αίτημα που εξέφρασε στους διαπραγματευτές ήταν η δημιουργία σχετικών δομών για την υποστήριξη όσων αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, καταγγέλλοντας την πλήρη απουσία τους στην ελληνική περιφέρεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.