Η απαντηση της Μαιρης Κοσμιδου στον Σταματη Σακελλιωνα

«Το γαρ πολύ της θλίψης γεννά παραφροσύνη»

Με μία σύντομη ανακοίνωσή της, που ανήρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξε η κ. Μαίρη Κοσμίδου να απαντήσει στα όσα της καταλόγιζε μέσω επιστολής του στην εφημερίδα μας ο κ. Σταμάτης Σακελλίων.
 
Ο λόγος φυσικά για τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και την ετυμηγορία της κάλπης, που ανέδειξε πρώτη σε ψήφους την κ. Κοσμίδου. Όπως εκτιμά στην επιστολή που έστειλε την Τετάρτη στην εφημερίδα μας ο κ. Σακελλίων «η ΠΕΚ έδωσε γραμμή να ψηφισθεί η υποψήφια της ΔΑΚΕ» κατηγορώντας την συνδικαλιστική παράταξη των εκπαιδευτικών που πρόκειται στο ΠΑΣΟΚ ότι «έχει διαλέξει σύμμαχο και αυτός είναι η ΔΑΚΕ».
 
Παράλληλα στην επιστολή Σακελλίωνα υπάρχει και προσωπική αναφορά στο πρόσωπο της κ. Κοσμίδου και τον τρόπο εκλογής της στη θέση της διευθύντριας του 3ου Λυκείου Κομοτηνής σημειώνοντας πως «υπήρξε πρωτοφανής αβρότητα εκ μέρους της ΠΕΚ, όταν το καλοκαίρι στις εκλογές των διευθυντών των σχολείων η διαφαινόμενη νέα διευθύντρια εκπαίδευσης στο σχολείο της ήταν μοναδική υποψήφια. Κανένα προβεβλημένο στέλεχος της ΠΕΚ δεν διεκδίκησε το 3ο Λύκειο της πόλης, την άφησαν μόνη της. Πήρε 18 ψήφους και είχε 17 λευκά από τον ίδιο τον σύλλογο της. Το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό».

Η απάντηση της Μαίρης Κοσμίδου

Μετά τα παραπάνω, απαντώντας στις μομφές του κ. Σακελλίωνα, η κ. Κοσμίδου αναφέρει «Το γαρ πολύ της θλίψης γεννά παραφροσύνη Σταμάτη Σακελλίωνα! Δεν θα σε ακολουθήσω στον θλιβερό σου κατήφορο! Σε αφήνω στην κρίση του δημοκρατικού αισθήματος των συναδέλφων που μίλησαν μέσα από καθ’ όλα δημοκρατικές διαδικασίες! Συμμερίζομαι όμως τη θλίψη των συνοδοιπόρων σου για το πόσο τους εκθέτεις!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.