Η ΑΕ Κομοτηνης «συστησε» το βολει στους μαθητες του 11ου Δημοτικου Σχολειου

Μιχάλης Πολυτσάκης,«Είναι εξαιρετικό να συναντάται ο σχολικός αθλητισμός με τον αγωνιστικό αθλητισμό της πόλης»

Στο πλαίσιο του «νέου σχολείου», της κοινωνικοποίησης των μαθητών και της διεύρυνσης της φυσικής αγωγής των μαθητών χθες στην αυλή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής έλαβε χώρα μια πρωτότυπη διοργάνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας η  ανδρική και η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης της ΑΕ Κομοτηνής,  παρουσίασαν το άθλημα του βόλεϊ.
 

Οι αθλητές έκαναν μια μικρή επίδειξη και στη συνέχεια έπαιξαν μαζί με τους μαθητές,  όλων των τάξεων που συμμετείχαν, με σκοπό  να εξοικειωθούν τα παιδιά με το άθλημα και να τους δοθούν κίνητρα να ασχοληθούν με αυτό το αντικείμενο.

Στο τέλος της συνάντησης οι παίκτες μοίρασαν στους μαθητές δωρεάν εισιτήρια, ώστε να παρακολουθήσουν με τους γονείς τους οποιονδήποτε αγώνα επιθυμούν με σκοπό να γνωρίσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα. «Είναι εξαιρετικό να συναντάται ο σχολικός με τον αγωνιστικό αθλητισμό της πόλης», τόνισε μετά το πέρας της εκδήλωσης ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ. Μιχάλης Πολυτσάκης.

Γιάννης Παπαδόπουλος, β’ αρχηγός ανδρικής ομάδας βόλεϊ
 
«Υπάρχει σε αυτές τις ηλικίες μεγάλο ενδιαφέρον για το βόλεϊ, κυρίως από μικρά κορίτσια, αλλά και από αγόρια που τους αρέσει η “επίθεση” σε αυτό άθλημα»

Στα καλύτερά της βρίσκεται φέτος η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον β’ αρχηγό της κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, έχοντας  ξεκινήσει πολύ δυνατά, με καλές μεταγραφές, καινούριο προπονητή, καλά αποτελέσματα στην προπόνηση και με οικογενειακό κλίμα μεταξύ των παικτών.

«Ήρθαμε στο 11ο Δημοτικό για να γνωρίσουμε στους μαθητές την ομάδα, αλλά και το βόλεϊ. Υπάρχει σε αυτές τις ηλικίες μεγάλο ενδιαφέρον για το βόλεϊ, κυρίως από μικρά κορίτσια, αλλά και από αγόρια που τους αρέσει η “επίθεση” σε αυτό άθλημα», ανέφερε για να προσθέσει ότι οι ακαδημίες βόλεϊ της ομάδας έχουν πολύ καλή πορεία, με μεγάλο αριθμό παιδιών που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.