“Help Sostis”: Πρωτοβουλια Αλληλεγγυης για τους πυροπληκτους του Σωστη

Η διαδικτυακή ομάδα “Help Sostis” δημιουργήθηκε στα social media με στόχο τον συντονισμό και την παροχή κάθε είδους βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους του οικισμού Σώστη

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Θρακιωτών για την παροχή κάθε είδους βοήθειας τόσο σε όσους συνεχίζουν να επιχειρούν στα μέτωπα της πυρκαγιάς σε Ροδόπη και Έβρο, όσο και σε συμπολίτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική πορεία της πυρκαγιάς.

Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι η διαδικτυακή ομάδα “Help Sostis” που δημιουργήθηκε στα social media με στόχο τον συντονισμό και την παροχή κάθε είδους βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους του οικισμού Σώστη.

Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας στο μήνυμά τους «Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι η αλληλεγγύη μας είναι πράξη, και η αγάπη μας είναι παντοδύναμη».

Αναλυτικά το μήνυμά τους έχει ως εξής:

Βοήθεια και Αλληλεγγύη για τους Πυρόπληκτους του Σώστη, Ροδόπης.

Στην προσπάθεια να προσφέρουμε αγάπη, στήριξη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την δασική πυρκαγιά στον Σώστη της Ροδόπης, η Ομάδα μας “Help Sostis” έρχεται δυναμικά να βοηθήσει όπως μπορεί.

Κατανοώντας τις επείγουσες ανάγκες και την ανάγκη για άμεση παρέμβαση, η ομάδα μας έχει αναλάβει τον ρόλο να παράσχει πρακτική στήριξη. Τα γραφειοκρατικά εμπόδια που μπορεί να εμφανίζονται στην οικονομική βοήθεια δεν μας εμποδίζουν να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά. Μέσω της προσφοράς υλικών αγαθών – ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αναγκαία είδη – επιδιώκουμε να φέρουμε αμεσότερη ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη.

Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι η αλληλεγγύη μας είναι πράξη, και η αγάπη μας είναι παντοδύναμη.

Εάν μοιράζεστε την ίδια επιθυμία με έμας να δώσουμε δηλαδή ανάσα ζωής σε όσους την έχουν ανάγκη, εάν είστε έτοιμοι να βοηθήσετε με την προσφορά σας, είτε είναι υλικά αγαθά είτε ψυχολογική στήριξη, σας προσκαλούμε να ενωθείτε μαζί μας.

Κάθε βοήθεια, κάθε συμπαράσταση, μετράει. Είμαστε εδώ, στο πλευρό σας.

____________

  • [email protected]
  • Ελευθέριος Βεργίδης – 6972162378
  • Βαγγέλης Σερετίδης – 6989749246

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.