Γυναικες στην «πρωτη γραμμη» της μαχης κατα του κορωνοιου βραβευσε ο Δημος Ιασμου

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας βράβευσε τις Νουρτζάν Σούλογλου, Αναστασία Παστελματζή και Βαρβάρα Ορφανίδου

Τρεις γυναίκες που αυτή τη στιγμή υπηρετούν στην «πρώτη γραμμή» του καθήκοντος, στην μάχη κατά του κορωνοϊου βράβευσε ο Δήμος Ιάσμου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν τρεις γυναίκες, υγειονομικοί που προσέφεραν υπηρεσίες με αυτοθυσία υπό αντίξοες συνθήκες, ως εργαζόμενες στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου και ειδικότερα η ιατρός κ. Νουρτζάν Σούλογλου, η νοσηλεύτρια κ. Αναστασία Παστελματζή και η νοσηλεύτρια κ. Βαρβάρα Ορφανίδου.

Λουλούδια στις εργαζόμενες γυναίκες του Δήμου Ιάσμου

Αυτή δεν ήταν και η μοναδική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, καθώς ο Δήμαρχος Ιάσμου προσέφερε λουλούδια στις γυναίκες εργαζόμενες του Δήμου Ιάσμου.

«Οι γυναίκες μάς γεννούν, μάς ανατρέφουν, μάς περιβάλλουν με αγάπη διαρκώς. Η βελτίωση της θέσης της γυναίκας σε όλους τους τομείς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο Δήμος Ιάσμου τιμά και στηρίζει τις γυναίκες διαρκώς και αδιαλείπτως. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες, ιδίως στις συνδημότισσές μου. Τέλος, εύχομαι οι γυναίκες μας να αναλάβουν πολύ πιο δραστήριους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση και εν γένει στην πολιτική ζωή του τόπου μας», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Μουμίν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.