Γυαλια ορασεων παρελαβαν ηλικιωμενοι που τα ειχαν αναγκη

Θερμές ευχαριστίες από το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής

Με την παράδοση δωρεάν γυαλιών οράσεως σε ηλικιωμένους που τα είχαν ανάγκη ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου η δράση που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ροδόπης, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και υλοποιήθηκε από κλιμάκιο Ιατρών μέλη του ΚΕΣΟ και οπτικών – οπτομετρών Ροδόπης μέλη της ΠΕΟΟ που πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς, οφθαλμολογικούς, και οπτομετρικούς ελέγχους στην ευπαθή ομάδα των ηλικιωμένων του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

«Είμαστε ευγνώμονες για την πρωτοβουλία τους αυτή, η οποία αποτελεί για εμάς έμπρακτη έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας, πολιτισμού και αλληλεγγύης καθώς μας δίνει την ευκαιρία λόγω των οικονομικών δυσκολιών που συντρέχουν στην εποχή μας, να απλώσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυ κοινωνικής προστασίας σε ηλικιωμένους που το έχουν πραγματικά ανάγκη» σημειώνει σε ευχαριστήριο μήνυμά του το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής και ο πρόεδρος του κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος.

Ταυτόχρονα εξηγεί πως «με την παρουσία των πιο πάνω φορέων και την ενεργό συμμετοχή τους σε αυτούς τους προσυμπτωματικούς ελέγχους που διενεργήσατε στα μέλη του 2ου ΚΑΠΗ,συνέβαλαν σημαντικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην προαγωγή της υγείας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στην αξία της ενημέρωσης και του ελέγχου ως πολύτιμης και καθοριστικής για την προάσπιση της υγείας των ηλικιωμένων  μελών μας».

«Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να έχουμε και πάλι στο μέλλον, την τιμή και τη χαρά να τους καλωσορίσουμε σε αντίστοιχες δράσεις» καταλήγει το ευχαριστήριο μήνυμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.