Google: Τι εψαξαν περισσοτερο οι Ελληνες το 2021

Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις

Η τηλεκπαίδευση, ο Δημήτρης Λιγνάδης, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η πλατφόρμα self-testing.gov.gr ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία αναζήτησαν περισσότεροι οι Έλληνες μέσω της Google για το 2021.

Συγκεκριμένα η λέξη κλειδί e-class βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων των Ελλήνων στη λίστα Year in Search της Google για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ ακολουθούν τα survivor spoiler, edupass.gov.gr, self testing.gov.gr και Euro2020.

Όσον αφορά τον κορονοϊό, σύμφωνα με την Καθημερινή, οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες για λέξεις-κλειδιά όπως τα self-testing.gov.gr, κρούσματα σήμερα, πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test, νέα μέτρα, freedom pass, πρόληψη της covid-19, Astrazeneca, σχολική κάρτα covid-19.

Στη λίστα με τις διασημότητες για τις αναζητήσεις από τη Google φιγουράρουν οι Δημήτρης Λιγνάδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Σάκκαρη, Τάσος Ξιαρχό, Μένιος Φουρθιώτης, Σοφία Μπεκατώρου, Lamanif.

Στην κατηγορία διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες από τη Google για τους Mad Clip, Φώφη Γεννηματά, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Καραϊβάζ, Τόλη Βοσκόπουλο, Δήμητρα της Μυτιλήνης, DMX, Τάκη Μουσαφίρη, πρίγκιπα Φίλιππο της Αγγλίας, Γκέλυ Μαυροπούλου.

Όσον αφορά την επικαιρότητα οι Έλληνες χρησιμοποίησαν τη Google για να αναζητήσουν ειδήσεις και πληροφορίες για Γλυκά Νερά, Απογραφή 2021, Επιστρεπτέα Προκαταβολή, Φωτιά, Επίδομα θέρμανσης, Νέα μέτρα, Ψηφιακή μέριμνα, Σεισμό Τώρα, Βαρυμπόμπη και Mad Clip τροχαίο.

Στα αθλητικά γεγονότα στις πρώτες θέσεις βρίσκονται το Euro2020, η Super League,το ΝΒΑ, το Rolland Garros, το Champions League, η Premier League ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρέθηκαν στην 8η θέση.

Για τα τηλεοπτικά, τέλος, οι αναζητήσεις στη Google με την εξαίρεση του Squid Game περιλαμβάνουν σειρές και reality όπως Survivor, Σασμός, Η γη της Ελιάς, Έξαψη, Σιωπηλός Δρόμος, Η Φάρμα, GNTM4.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.