Γνωριστε τα ξωτικα που μας ξεναγουν στο κοσμο του Πινοκιο

Αγκάλιασε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, το κοινό της Κομοτηνής τους τέσσερις «οδηγούς» στο πάρκο της Κομοτηνής

Από την πρώτη στιγμή που το θεματικό Πάρκο «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» άνοιξε τις πόρτες του στην Κομοτηνή, ψυχή του είναι τα ξωτικά, που αποτελούν τους ξεναγούς των παιδιών  κάνοντας τις ξεναγίσεις, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, στον μαγικό αυτό κόσμο.

Η Elwood, o Λέγκολας, η Άρι και ο Πεφταστέρης, ή αλλιώς η Μαρία Αλίκη, ο Μάριος, η Στέλλα και ο Γιώργος, δίνουν κάθε μέρα όλη τους την ενέργεια, η οποία φαίνεται απεριόριστη, στα παιδιά και τις ξεναγήσεις τους, αποτελώντας το έναυσμα για να γίνει το πάρκο ακόμα πιο μαγικό.

Ο κόσμος αγκάλιασε το πάρκο, αλλά και τους ίδιους, και φάνηκε πως διψούν για δράσεις σαν και αυτή. Άλλωστε εξέφρασαν ακόμα και σε αυτούς την ικανοποίησή τους γιατί κάτι κινείται στην Κομοτηνή.

Αυτή η λαχτάρα ίσως εξηγεί και την μεγάλη προσέλευση που είδαν, ακόμα από την πρώτη μέρα, που δεν σταμάτησε λεπτό, ακόμα και τα απογεύματα, ακόμα και με το Santa Run.

Τα παιδιά συμμετέχουν με θέρμη, οι γονείς χαίρονται να τα βλέπουν να «τσαλακώνονται», τα καταστήματα δουλεύουν, και όλα προς το παρόν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.

Όσο για το αν θα αντέξουν; Παρόλο που κάποια από τα ξωτικά θα αντικατασταθούν για να πάνε και σε άλλα πάρκα, θα συνεχίσουν όλοι όσοι βρίσκονται στο πάρκο απρόσκοπτα μέχρι… τον καινούριο χρόνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.