Γιορταζουμε την Διεθνη Ημερα ευτυχιας στην Κεντρικη πλατεια της Κομοτηνης

Εκδήλωση από το Europe Direct ΑΜΘ και την Κοινότητα Νέων

Την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12.00, το Europe Direct ΑΜΘ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να γιορτάσουν μαζί την Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τους εθελοντές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης,  καθώς και από εθελοντές της Κοινότητας Νέων. Στη δράση θα συμμετέχει και το alternative rock μουσικό συγκρότημα ‘Gelato Lemoni’.

Η Διεθνής ημέρα ευτυχίας καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ στις 28 Ιουνίου 2012 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου.

Η δράση προγραμματίστηκε λαμβάνοντάς υπόψη όλες τις δυσκολίες που έχουμε βιώσει μικροί και μεγάλοι με τους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πρωταρχικός σκοπός της δράσης συνιστά η κοινωνική ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ένταξή τους σ’ έναν εποικοδομητικό διάλογο με βάση τους δικούς προβληματισμός. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί καταγραφή απαντήσεων από τους περαστικούς, με άξονα δύο βασικά ερωτήματα: α) αν είναι ευτυχισμένοι και β) τι σημαίνει για αυτούς ευτυχία, Όπως γίνεται αντιληπτό, απώτερος σκοπός της δράσης μας είναι η αλληλεπίδραση με τους πολίτες της Κομοτηνής. 

Τη δράση στηρίζει και ο Δήμος Κομοτηνής  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.