Γιορτασε την Πανελληνια ημερα Σχολικου Αθλητισμου το Ειδικο Γυμνασιο Κομοτηνης

Αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν όλα τα παιδιά, αλλά και οι εκπαιδευτικοί πραγματοποιήθηκαν στην αυλή του σχολείου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού οι σχολικές μονάδες της χώρας και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού κλήθηκαν να προβούν στην οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Έτσι λοιπόν και το Ειδικό Γυμνάσιο Κομοτηνής με μεγάλη χαρά πραγματοποίησε αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν όλα τα παιδιά του σχολείου, αλλά και οι εκπαιδευτικοί.

Μέσα από το παιγνίδι, θυμήθηκαν μικροί και μεγάλοι την αγάπη για την άσκηση, το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα. Στο τέλος των αθλοπαιδιών, για να δροσιστούν και να κλείσουν την υπέροχη αυτή ημέρα, έφαγαν όλοι μαζί φρούτα.

Τα στελέχη του σχολείου ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κύριο Κωνσταντίνο Κατσαρίδη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου για την οργάνωση και υλοποίηση του σημερινού αθλητικού προγράμματος και φυσικά όλους τους εκπαιδευτικούς, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και το ειδικό βοηθητικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία και την αθρόα συμμετοχή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.