Γιορτασε τα 20 χρονια λειτουργιας της η ELSA Komotini

Συνεχίζοντας τις δράσεις και την προσπάθεια της διασύνδεσης των φοιτητών Νομικής της Ευρώπης

Είκοσι χρόνια συμπληρώνει φέτος η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών

Τμήματος Κομοτηνής, γνωστή και ως ELSA Komotini, που το 2003 ιδρύθηκε στην Νομική Κομοτηνής.

Έχοντας πίσω της μια μακρά και επιτυχημένη πορεία, τα μέλη της διοργάνωσαν μια εορταστική εκδήλωση στη Λέσχη Κομοτηναίων το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, όπου παλιά και νέα μέλη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να βάλουν τις βάσεις για ακόμα 20 χρόνια επιτυχούς πορείας.

Το σωματείο πλέον απαριθμεί 20 γενιές ανθρώπων και δράσεων, τόνισε η κ. Αθηνά Κουλούσιου, πρόεδρος της ELSA Komotini για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, και στόχος της γιορτής αυτής ήταννα συνενωθούν οι γενιές και να αποδοθεί φόρος τιμής που προσέφεραν σε όλη αυτή την προσπάθεια, ώστε η ELSA στην Κομοτηνή να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Νομικής, υπηρετώντας το όραμα της που είναι ένας δίκαιος κόσμος με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πολιτισμική διαφορετικότητα.

ΗELSAέχει σαν στόχο της την προώθηση της νομικής επιστήμης σε όλους τους τομείς, αλλά και την διοργάνωσηδράσεων που φέρνουν πιο κοντά τους εκκολαπτόμενους νομικούς με την αγορά εργασίας.

Οι δράσεις τους έχουν πολύ υψηλό ακαδημαϊκό περιεχόμενο, με σημαντικές δράσεις που φέρνουν τον φοιτητή στο ακαδημαϊκό του αντικείμενο, αλλά και καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει μετά την αποφοίτησή του, τόνισε η κ. Κουλούσιου όμως δεν ξεχνούν και το κομμάτι της διασύνδεσης, μιας και μέσα από τηνELSAέχουν τη δυνατότητα να μιλούν με τους φοιτητές νομικής όλης της Ευρώπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.