Γιορτασαν τους πολιουχους τους οι Σαπες

Με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον φερώνυμο Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής οι εκδηλώσεις τιμής των πολιούχων των Σαπών. Είχαν προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας των Αγίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος και πανηγύρι στην αυλή του δημοτικού σχολείου υπό τους θρακικούς ήχους του «Θρακόμελου» και τους ποντιακούς του Θοδωρή Κωτίδη, το οποίο κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.
 

Το πανηγύρι συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΔΡΩ και τον Δήμο Μαρώνειας Σαπών και τη βοήθεια πολλών εθελοντών.
 

Την ευλογία του έδωσε στους παρευρισκόμενους ο Σεβασμιώτατος ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης ,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Τσαλικίδης και η νέα Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΡΩ κ. Ματίνα Καραθανάση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι 2 Ταξίαρχοι της ΧΧΙ ΤΘΤ και της 29 ΤΑΞΠΖ ,ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Τσάτσας,η Πρόεδρος του ΔΣ Φωτεινή Τσακιράκη, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηλίας Σταυρίδης ,ο τέως Πρόεδρος του ΔΣ Μάνθος Μπαξεβάνης ο τέως Υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης ,ο Πρόεδρος της ΔΚ Νίκος Κοκκίνης ,μέλη πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.